Knjige u izdanju Društva možete kupiti na benzinskoj postaji “Pivac” u Vrgorcu

Novost na početku godine. Izdanja Društva prijatelja vrgorske starine možete od danas kupiti na benzinskoj postaji “Pivac” u Vrgorcu! Na prodajnom mjestu nalaze se knjige “Tamo doli” Jure Divića i “Stoljeća vrgorskog vina i pršuta” te “Vrgorac 1690.” Branka Radonić. Uz ove postojeće knjige, tu će biti moguće kupiti i sva buduća izdanja Društva.

Ako niste u Vrgorcu za knjige se javite Društvu. Svi detalji nalaze se na: https://vrgorskestarine.hr/izdanja/

Ostavite komentar

o društvu

Društvo prijatelja vrgorske starine je udruga građana, prva organizacija ovakve vrste u Vrgorcu, osnovana radi sveobuhvatnog promišljanja i aktivnog djelovanja na istraživanju povijesti, skupljanju povijesnih izvora, zaštiti materijalne i nematerijalne kulturne baštine i očuvanju lokalnog kulturnog identiteta Vrgorske krajine. Društvo svojim aktivnostima potiče na osnivanje stručno-znanstvenih i istraživačkih ustanova (arhiv, muzej, institut…) ili njihovih podružnica na području Vrgorca koje će sustavno djelovati sa istim ciljevima.

O PORTALU

Portal Vrgorskestarine.hr pokrenut je radi informiranja javnosti o aktivnostima Društva prijatelja vrgorske starine, a pogotovo za popularizaciju povijesne znanosti i neistražene lokalne povijesti Vrgorca. Portal je u cijelosti volonterski projekt.

Prenošenje sadržaja s ove stranice dopušteno je samo uz pravilno navođenje i citiranje izvora.

Autor i urednik: Branko Radonić, prof.

pratite nas

OSTALI PROJEKTI UREDNIKA

najnovije vijesti

OSTANITE U TIJEKU S AKTIVNOSTIMA DRUŠTVA

Izjava o privatnosti – tekst