Pozivamo vas na dokumentarnu izložbu povijesnih fotografija i predstavljanje kataloga “Vrgorska poljoprivreda nekad”

Društvo prijatelja vrgorske starine i Turistička Zajednica Vrgorac pozivaju Vas na svečano otvaranje dokumentarne izložbe povijesnih fotografija i predstavljanje kataloga naslovljenih “Vrgorska poljoprivreda nekad”, autora Branka Radonića.

Izložba će se otvoriti u sklopu manifestacije Dani Dalmatinskog pršuta i vina, Gradski park, Vrgorac, u petak 31. svibnja s početkom u 18:45 sati u Galeriji Društva prijatelja vrgorske starine u Vrgorcu, a moći ćete je razgledati kroz cijelo trajanje manifestacije, dakle u subotu i nedjelju.

Ostavite komentar

o društvu

Društvo prijatelja vrgorske starine je udruga građana, prva organizacija ovakve vrste u Vrgorcu, osnovana radi sveobuhvatnog promišljanja i aktivnog djelovanja na istraživanju povijesti, skupljanju povijesnih izvora, zaštiti materijalne i nematerijalne kulturne baštine i očuvanju lokalnog kulturnog identiteta Vrgorske krajine. Društvo svojim aktivnostima potiče na osnivanje stručno-znanstvenih i istraživačkih ustanova (arhiv, muzej, institut…) ili njihovih podružnica na području Vrgorca koje će sustavno djelovati sa istim ciljevima.

O PORTALU

Portal Vrgorskestarine.hr pokrenut je radi informiranja javnosti o aktivnostima Društva prijatelja vrgorske starine, a pogotovo za popularizaciju povijesne znanosti i neistražene lokalne povijesti Vrgorca. Portal je u cijelosti volonterski projekt.

Prenošenje sadržaja s ove stranice dopušteno je samo uz pravilno navođenje i citiranje izvora.

Autor i urednik: Branko Radonić, prof.

pratite nas

OSTALI PROJEKTI UREDNIKA

najnovije vijesti

OSTANITE U TIJEKU S AKTIVNOSTIMA DRUŠTVA

Izjava o privatnosti – tekst