Izložbu “Od Jezera do polja” razgledalo je 660 građana!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dokumentarna izložba povijesnih fotografija “Od jezera do polja”, postavljena na 38 panela, danas je i službeno zatvorena.

Otvorenu 21. studenoga, kroz 11 radnih dana u Galeriji Društva prijatelja vrgorske starine u Vrgorcu, tri u Osnovnoj školi “Fra Ante Gnječa” na Staševici i pet u Narodnoj knjižnici Ploče, izložbu je razgledalo nevjerojatih 660 posjetitelja! Naklada od 400 primjeraka izložbenog kataloga je razgrabljena, a mnogi posjetitelji su se upisali i u knjigu dojmova.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli ovaj projekt i nadamo se da ćemo se vidjeti i kroz 2019. godinu na nekim novim aktivnostima našega Društva. Živjeli!

Ostavite komentar

o društvu

Društvo prijatelja vrgorske starine je udruga građana, prva organizacija ovakve vrste u Vrgorcu, osnovana radi sveobuhvatnog promišljanja i aktivnog djelovanja na istraživanju povijesti, skupljanju povijesnih izvora, zaštiti materijalne i nematerijalne kulturne baštine i očuvanju lokalnog kulturnog identiteta Vrgorske krajine. Društvo svojim aktivnostima potiče na osnivanje stručno-znanstvenih i istraživačkih ustanova (arhiv, muzej, institut…) ili njihovih podružnica na području Vrgorca koje će sustavno djelovati sa istim ciljevima.

O PORTALU

Portal Vrgorskestarine.hr pokrenut je radi informiranja javnosti o aktivnostima Društva prijatelja vrgorske starine, a pogotovo za popularizaciju povijesne znanosti i neistražene lokalne povijesti Vrgorca. Portal je u cijelosti volonterski projekt.

Prenošenje sadržaja s ove stranice dopušteno je samo uz pravilno navođenje i citiranje izvora.

Autor i urednik: Branko Radonić, prof.

pratite nas

OSTALI PROJEKTI UREDNIKA

najnovije vijesti

OSTANITE U TIJEKU S AKTIVNOSTIMA DRUŠTVA

Izjava o privatnosti – tekst