U galeriji Društva otvorena izložba radova polaznika Dječjeg vrtića ‘Pčelica’

Jutros su u galeriji Društva prijatelja vrgorske starine svečano otvoreni 26. Dani predškolskog odgoja i obrazovanja, u organizaciji Dječjeg vrtića „Pčelica“ Vrgorac. Tom prigodom otvorena je i izložba dječjih radova u izvedbi 10 skupina polaznika i odgajateljica.

Ravnateljica Dječjeg vrtića „Pčelica“ Snežana Vuleta je tijekom manifestacije podijelila priznanja ustanovama, tvrtkama i udrugama koje su kroz proteklu pedagošku godinu na različite načine pomagale vrtić. Priznanje je dobilo i Društvo prijatelja vrgorske starine jer je drugu godinu zaredom ustupilo svoju galeriju za potrebe manifestacije i izložbe.

Izložba dječjih radova bit će otvorena svaki dan od 22. do 26. svibnja, i to od 9 do 11 sati. Ulaz je slobodan.

Ostavite komentar

o društvu

Društvo prijatelja vrgorske starine je udruga građana, prva organizacija ovakve vrste u Vrgorcu, osnovana radi sveobuhvatnog promišljanja i aktivnog djelovanja na istraživanju povijesti, skupljanju povijesnih izvora, zaštiti materijalne i nematerijalne kulturne baštine i očuvanju lokalnog kulturnog identiteta Vrgorske krajine. Društvo svojim aktivnostima potiče na osnivanje stručno-znanstvenih i istraživačkih ustanova (arhiv, muzej, institut…) ili njihovih podružnica na području Vrgorca koje će sustavno djelovati sa istim ciljevima.

O PORTALU

Portal Vrgorskestarine.hr pokrenut je radi informiranja javnosti o aktivnostima Društva prijatelja vrgorske starine, a pogotovo za popularizaciju povijesne znanosti i neistražene lokalne povijesti Vrgorca. Portal je u cijelosti volonterski projekt.

Prenošenje sadržaja s ove stranice dopušteno je samo uz pravilno navođenje i citiranje izvora.

Autor i urednik: Branko Radonić, prof.

pratite nas

OSTALI PROJEKTI UREDNIKA

najnovije vijesti

OSTANITE U TIJEKU S AKTIVNOSTIMA DRUŠTVA

Izjava o privatnosti – tekst