Drugi rođendan Društva prijatelja vrgorske starine

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dragi prijatelji, Društvo prijatelja vrgorske starine danas slavi svoj drugi rođendan! Čestitamo ga svim članicama i članovima Društva, a svima ostalima zahvaljujemo što nas pratite i pomažete. U posljednje dvije godine zabilježili smo desetke aktivnosti koje smo organizirali za naše sugrađanke i sugrađane, volonterski i s puno entuzijazma u naše slobodno vrijeme.

Imali smo planove i za ovo proljeće, ali smo zbog mjera uzrokovanih pandemijom koronavirusa COVID-19 sve morali odgoditi za bolja vremena, pa tako i našu rođendansku proslavu. Ali nema veze, i dok boravimo u našim domovima marljivo radimo na novim projektima, pa kada sve ovo prođe, svi ćemo u njima uživati. A dotad ćemo se družiti online.

Pozdrav svima koji nas pratite u krajini, domovini i dijaspori.

Vaše Društvo prijatelja vrgorske starine

Ostavite komentar

o društvu

Društvo prijatelja vrgorske starine je udruga građana, prva organizacija ovakve vrste u Vrgorcu, osnovana radi sveobuhvatnog promišljanja i aktivnog djelovanja na istraživanju povijesti, skupljanju povijesnih izvora, zaštiti materijalne i nematerijalne kulturne baštine i očuvanju lokalnog kulturnog identiteta Vrgorske krajine. Društvo svojim aktivnostima potiče na osnivanje stručno-znanstvenih i istraživačkih ustanova (arhiv, muzej, institut…) ili njihovih podružnica na području Vrgorca koje će sustavno djelovati sa istim ciljevima.

O PORTALU

Portal Vrgorskestarine.hr pokrenut je radi informiranja javnosti o aktivnostima Društva prijatelja vrgorske starine, a pogotovo za popularizaciju povijesne znanosti i neistražene lokalne povijesti Vrgorca. Portal je u cijelosti volonterski projekt.

Prenošenje sadržaja s ove stranice dopušteno je samo uz pravilno navođenje i citiranje izvora.

Autor i urednik: Branko Radonić, prof.

pratite nas

OSTALI PROJEKTI UREDNIKA

najnovije vijesti

OSTANITE U TIJEKU S AKTIVNOSTIMA DRUŠTVA

Izjava o privatnosti – tekst