Poziv na predstavljanje zbirke kratkih priča “Tamo doli” autora Jure Divića

Imamo Vas čast pozvati na predstavljanje zbirke kratkih priča vrgorskog pisca i novinara Jure Divića koje će se održati u Galeriji Društva prijatelja vrgorske starine slijedećeg četvrtka s početkom u 21 sat.

Knjiga “Tamo doli” prva je u izdanju Društva prijatelja vrgorske starine, u našoj biblioteci Augustin. Na 150 stranica nalaze se 42 kratke priče koje kroz humor opisuju neke od najzanimljivijih i najvažnijih događanja u Vrgorcu u zadnjih nekoliko godina. Ovo je Divićeva peta knjiga.

Dođite, čitat ćemo priče, a autor će potpisivati primjerke “Tamo doli”. Vidimo se.

Ostavite komentar

o društvu

Društvo prijatelja vrgorske starine je udruga građana, prva organizacija ovakve vrste u Vrgorcu, osnovana radi sveobuhvatnog promišljanja i aktivnog djelovanja na istraživanju povijesti, skupljanju povijesnih izvora, zaštiti materijalne i nematerijalne kulturne baštine i očuvanju lokalnog kulturnog identiteta Vrgorske krajine. Društvo svojim aktivnostima potiče na osnivanje stručno-znanstvenih i istraživačkih ustanova (arhiv, muzej, institut…) ili njihovih podružnica na području Vrgorca koje će sustavno djelovati sa istim ciljevima.

O PORTALU

Portal Vrgorskestarine.hr pokrenut je radi informiranja javnosti o aktivnostima Društva prijatelja vrgorske starine, a pogotovo za popularizaciju povijesne znanosti i neistražene lokalne povijesti Vrgorca. Portal je u cijelosti volonterski projekt.

Prenošenje sadržaja s ove stranice dopušteno je samo uz pravilno navođenje i citiranje izvora.

Autor i urednik: Branko Radonić, prof.

pratite nas

OSTALI PROJEKTI UREDNIKA

najnovije vijesti

OSTANITE U TIJEKU S AKTIVNOSTIMA DRUŠTVA

Izjava o privatnosti – tekst